Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Comunicat de presă: ”PSD Dej nu va intra în jocul politic al actualului primar”

1 997

Partidul Social Democrat Dej, filiala Dej, ia poziție în ceea ce privește ultimele acțiuni politice ale actualului primar al municipiului.

Social Democrații dejeni susțin în primul rând evoluția și dezvoltarea tuturor palierelor de mare importanță ale municipiului, de la cel social până la cel economic și cultural. Interesul PSD Dej se îndreaptă, nu către o luptă acerbă pentru putere, ci către unitatea și bunăstarea dejenilor. Astfel întreaga organizație locală pune în aplicare schimbări rapide prin care se reflectă doar interesul tuturor cetățenilor din municipiul Dej.

În schimb, actualul primar al orașului, a arătat opusul ideilor și crezului organizației social-democrate. Nu condamnăm decizia acestuia, însă ultimele acțiuni ale domniei sale au arătat că principalul interes nu este bunăstarea orașului și a locuitorilor acestuia ci propriul interes pentru păstrarea unui post ce oricum nu este unul permanent.

PSD Dej nu va intra în jocul politic al actualului primar, deoarece aceasta nu este prioritatea organizației. Acest lucru stă în puterea oricărui cetățean al municipiului, deoarece dejenii reprezintă principala voce în ceea ce privește viitorul orașului.

În al doilea rând, în contrast cu aceste ultime întâmplări, social democrații dejeni vor să aducă în lumina opiniei publice faptul că alegerea unui viitor candidat pentru alegerile locale este o acțiune complexă, dar și democratică. Nu ne vom hazarda ori grăbi în a prezenta dejenilor un viitor candidat doar de dragul cursei politice.

PSD Dej a demarat o serie de ședințe interne în care, prin transparență decizională și fără presiuni exterioare, se va alege cel mai potrivit candidat pentru viitoarele alegeri locale, candidat ce trebuie să reprezinte municipiul Dej și interesele locuitorilor acestuia.

Biroul de presă PSD Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Dani spune

    Las` ca intra opozitia, si o sa primeasca „placinta”. Nu au gasit 1 (un) candidat propriu???

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More