Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Comunitatea #rezist criticată dur ieri la Cluj

0 826

În cadrul protestului organizat ieri la Cluj, împotriva guvernării PSD, protest la care au participat circa o sută de persoane, comunitatea #rezist a primit un mesaj destul de dur chiar din sânul ei.

Un protestatar, participant ieri la protestul organizat la Cluj împotriva guvernării PSD, a avut un mesaj destul de critic pentru comunitatea #rezist. Thomas Mendel, de profesie stomatolog, a atacat în discursul său indiferența comunității și comoditatea acesteia.

„Pe mine m-a impresionat foarte tare mitingul de ieri şi mi-a dat şi o rază de speranţă. Asta este tot ce pot ei: cu tot şantajul, cu toată mobilizarea, cu toată logistica, cu Guvernul, cu Parlamentul, cu toţi banii, cu tot ce au, au reuşit să facă un munte de gunoi la propriu şi la figurat. Au reuşit să ne arate exact încotro mergem, iar pentru cine n-a ascultat, sunt planuri până în 2040. Din câte am înţeles eu de la Uniunea Europeană primim bani până în 2038. O fi o coincidenţă, nu ştiu.” a declamat Thomas Mendel.

El spune că a fost uimit de organizarea membrilor PSD în cadrul mitingului de la București și totuși în ceea ce privește comunitatea #rezist numărul celor dispuși să iasă în stradă pare a fi mic, deși, mulți dintre susținători sunt activi preponderent pe Facebook. Schimbarea nu poate veni stând la distanță.

„Schimbarea adevărată şi soarta ne-o luăm în mâini atunci când nu mai stăm pe Facebook şi suntem aici în piaţă şi o să spunem ce ne doare şi cu ce nu suntem de acord. În acelaşi timp vreau să vă spun, nu reproşez nimic nimănui şi nu acuz pe nimeni, dar am o grămadă de întrebări şi sper că şi alţii le au şi vreau să le întreb cât de des posibil pentru că este ceva la care aceşti oameni nu au răspunsuri. Sper să ne vedem în piaţă cât mai mulţi, altfel nu vom face schimbarea” a declarat acesta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More