Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Concert caritabil. Iris, Semnal M, Coco și Pact, cântă pentru paramedicul dejean Florin Benea

0 58

Concert caritabil Iris Florin Benea

Componenții îndrăgitei formații de muzică rock Iris se alătură campaniei umanitare pentru sprijinirea paramedicului dejean SMURD Florin Benea, prin organizarea unui concert caritabil în 9 martie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Alături de cei de la Iris în acest concert de rock veritabil cu scop umanitar vor urca pe scenă cei de la Semnal M, Pact sau Coco.

Concertul va avea loc în data de 9 martie, de la ora 17, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, iar intrarea la concert se va face pe bază de donație.

În cadrul evenimentului vor fi scoase la vânzare tricouri, insigne și stickere cu logo-ul campaniei umanitare, toate încasările obținute urmând să fie direcționate către Florin Benea.

Paramedicul SMURD Benea Florin are nevoie de 150.000 de euro pentru a învinge o boală necruțătoare, leucemie acută mieloidă.

Colectivele ISU Cluj si UPU-SMURD Cluj au iniţiat campania „Salvatorii merită şi ei salvaţi” pentru a-l ajuta pe Florin să strângă suma necesară transplantului de măduvă, organizând concerte, meciuri de fotbal, ateliere de prim ajutor sau vânzări de mărţişoare.

Citiți și:

”Un meci cât o viață” la Dej, în sprijinul paramedicului SMURD Florin Benea – FOTO/VIDEO

”Târgul mărțișorului” Dej ajunge la a treia ediție. Elevii vând mărțișoare în scop caritabil pentru paramedicul Florin Benea

Seminar ”Diversificarea alimentației” cu scop umanitar pentru paramedicul SMURD Florin Benea

”Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă”, concert caritabil pentru paramedicul SMURD Florin Benea – FOTO/VIDEO

Fă o faptă bună! Salvează viața unui salvator!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More