Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Concert caritabil la Bistrița, de Ziua Poliției Române – FOTO

0 57

concert-caritabil-bistrita-politisti (1)

Polițiștii bistrițeni au ales un mod umanitar să sărbătorească Ziua Poliției Române. Dacă în alte localități polițiștii au pus la cale petreceri îmbelșugate de ziua lor, la Bistrița, polițiștii au organizat un concert caritabil.

Cu prilejul aniversării a 192 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud din cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, au organizat un concert în scop caritabil, care a avut loc în Sinagoga Bistriţa.

Peste 200 de poliţişti şi invitaţi au fost încântaţi de prestaţia celor 16 chitarişti ai Ansamblului de chitare al Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, coordonat de către domnul profesor Constantin Andrei.

Suma de bani obţinută din vânzarea biletelor a fost donată Asociaţiei Filantropia Bistriţa şi va contribui la întrajutorarea vârstnicilor şi a persoanelor nevoiaşe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More