Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Concert caritabil organizat de clubul sportiv Cluj Crusaders

0 25

Cluj Crusaders

Clubul de Fotbal American și Powerlifting Cluj Crusaders organizează un concert caritabil cu scopul de a strânge de fonduri financiare pentru participarea în competiţiile sportive din sezonul următor.

Spectacolul de vineri, 22.11.2013, de la ora 20:00, din Irish & Music Pub va fi susținut de trupa „FULLBACK” compusă din Mosuţiu Bogadan – tobe, Rareş Şerban – chitară solo, Andrei Ghircoiaş – chitară bass, LD Denise – voce, Dorin Pop – chitară bass/voce, şi Sorin Beldean – clape. Ultimii doi membrii ai trupei fiind legitimaţi şi la echipa de fotbal american Cluj Crusaders.

De asemenea, în pauza concertului, va avea loc decernarea premiilor „Crusaders Awards”, gală în care cei mai merituoși sportivi ai clubului vor fi premiați, urmat de licitarea jucătorilor de fotbal american. Domnişoarele care îşi vor “adjudeca” un component al echipei de fotbal american, prin donarea către club a sumei maxime strigată la licitaţie, vor avea plăcerea de a participa la un dineu american, oferit de Burger Lounge.

Preţul biletului de intrare este de 10 RON, iar primele 200 de beri cumpărate vor avea preţul special de 4,99 RON.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.