Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Concert de colinde cu scop caritabil la Nireș – FOTO/VIDEO

0 121

concert caritabil colinde Nires (10)

Seria de evenimente caritabile organizate pentru Darius Rogojan, băiatul de 14 ani din Dej diagnosticat cu cancer, a continuat vineri seara la Nireș, unde a fost organizat un concert de colinde.

Căminul cultural din localitatea clujeană Nireș s-a dovedit neîncăpător vineri seara la concertul de colinde organizat de Asociația Sportivă Progresul Nireș. La invitația organizatorilor și a fostului viceprimar al comunei Mica, Tiberiu Zelencz, au răspuns cu prezența pe scenă grupul folcloric ”Datini Someșene” din Dej, condus de Marinel Pop, cel care a și prezentat evenimentul, Mihai Vălean și ”Zestrea Someșeană”, Ioana Maria Câmpan, Cristina Beldean Moșuțan și Ciprian Picovici.

Centrul localității a răsunat de colindele interpretate de artiștii invitați, dar și de colindele cântate de copiii prezenți la eveniment, care au oferit un moment artistic la invitația organizatorilor cu promisiunea că dacă vor cânta frumos și vor fi cuminți, vor avea parte de o întâlnire cu Moș Crăciun. Acesta a și venit la finalul spectacolului, fiecare copil primind câte un pachețel din partea Moșului.

Deși evenimentul a fost unul la care intrarea a fost liberă, cei prezenți au fost rugați să doneze în urnele special amenajate o sumă de bani, cât îi lasă inima, în sprijinul lui Darius Rogojan, cel pentru care a fost organizat concertul de colinde. Din donațiile oamenilor, aproximativ 400 de persoane prezente la concert, s-au adunat 1.845 de lei și 20 de euro.

Povestea lui Darius o puteți citi aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More