Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Concert de colinde duminică la Nireș, organizat de Asociația sportivă Progresul Nireș

0 32

Asociația sportivă Progresul Nireș organizează duminică, 20 decembrie, o nouă ediție a concertului de colinde ”Am venit să colindăm”.

Ajuns la cea de-a șasea ediție, evenimentul de la Nireș se bucură și în acest an de prezența unor artiști apreciați din zona Văii Someșului. Astfel, pe lângă grupurile de colindători din satele comunei Mica și a unor grupșuri de colindători de la Dej, pe afișul evenimentului apare grupul ”Zestrea Someșeană” (instr. Mihai Vălean) dar și cunoscuții interpreți Cristina Beldean Moșuțan și Ciprian Picovici.

Prin bunăvoința unor oameni deosebiți și a echipei Progresul Nireș, am reușit și în acest an să ducem tradiția mai departe, iar colindele să răsune prin glasul copiilor noștri și al artiștilor care ne vor onora cu prezența. E vremea colindelor, iar bucuria acestei sărbători de suflet să ne găsească în liniște și pace alături de cei dragi! Vă așteptăm cu mult drag!”, transmite viceprimarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Concertul ”Am venit să colindăm” are loc duminică, 20 decembrie, de la ora 16 la Căminul cultural din Nireș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More