Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Concert de colinde la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej – FOTO/VIDEO

0 88

concert colinde CNAM Dej (6)

Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Dej a găzduit astăzi, cu începere de la ora 13, un concert de colinde prilejuit de apropierea sărbătorilor de iarnă.

Evenimentul a debutat cu o scurtă introducere a prof. Kinga Nan Farkaș, unul dintre coordonatorii acestei activități, urmată de un recital la orgă a unei eleve de clasa a X-a a colegiului.

Pe scenă și-a făcut apoi apariția un cor al instituției școlare dejene, coordonat și acompaniat la chitară de profesorul Horațiu Bujor. Surpriza evenimentului a fost recitalul susținut de micuța artistă Deona Roman (elevă a școlii) care la finalul prestației a primit ropote de aplauze.

Sala festivă a colegiului s-a dovedit neîncăpătoare pentru elevii, cadrele didactice, părinții și bunicii prezenți la acest eveniment.

Școlarii au fost susținuți cu aplauze, din primul rând al sălii, de către primarul municipiului Dej Morar Costan, viceprimarul municipiului Dej Aurelian Mureșan și directorul instituției prof. Axinte Bob.

Autor: Dorin Cociș

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More