Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Concertele Kaiser Chiefs şi Dragonforce de la Peninsula au fost anulate!

0 39

Peninsula

Organizatorii festivalului Peninsula, care va avea loc în Valea Garbaului în perioada 18-21 iulie, au anunţat cu câteva minute în urma că trupele Kaiser Chiefs şi Dragonforce nu vor mai ajunge la festival.

„Concertele Kaiser Chiefs şi Dragonforce, programate pe 18, respectiv 19 iulie la Festivalul Peninsula au fost anulate. Cauza acestui deznodământ nefericit a fost un potenţial sponsor care nu şi-a îndeplinit promisiunile financiare către organizatorii Peninsulă. Dorim să precizăm că trupele şi managementul lor nu poartă nicio responsabilitate pentru situaţia creată, iar evenimentul va avea loc, aşa cum a fost comunicat, între 18 şi 21 iulie în Cluj-Napoca.

Posesorii de bilete de o zi pentru zilele de 18, respectiv 19 iulie vor fi valabile pentru oricare zi a festivalului. Abonamentele nu pot fi returnate. Pentru informații suplimentare contactați-ne la office@peninsula.ro”, au anunţat organizatorii pe pagina de facebook Peninsula/Felsziget Official.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More