Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Concubinul unei prostituate ”celebre” din Bistrița a căzut de la balcon

0 102

cazut balcon bistrita concubin vandana

Scene desprinse parcă dintr-un film prost de tragi-comedie au fost surprinse seara trecută pe strada Panait Cerna din Bistrița. Un bărbat a căzut de la etajul 2 al unui bloc în timp ce încerca să zidească balconul.

Potrivit ObservatorBN.ro, bărbatul a început lucrările la balcon în urmă cu câteva zile, fără a avea autorizație de construcție. Aseară, cu mintea aburită de alcool, bărbatul a continuat lucrările chiar și după lăsarea întunericului.

La un moment dat, s-ar fi sprijinit tocmai de zidul de BCA pe care încerca să-l ridice, însă, din cauza proastei lucrări făcută chiar cu mâna lui, mai multe bucăți de BCA s-au desprins și bărbatul a căzut de la etajul al doilea.

Victima este chiar concubinul ”celebrei” Vandana, o prostituată cunoscută în zonă pentru desele amenzi pe care le-a primit pentru prostituție pe centura Bistriței. Cei doi locuiau împreună într-o garsonieră de pe strada Panait Cerna din Bistrița.

Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile despre grozăvia făcută de concubinul Vandanei. La fața locului au intervenit polițiștii, dar și o ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la spital cu multiple leziuni.

Obișnuită să facă scandal la vederea oamenilor legii, Vandana a ajuns și ea la secție cu mașina poliției, mai informează sursa citată.

Mai multe detalii și imagini pe ObservatorBN.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More