Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Concurență record pentru un post în IPJ Maramureș

0 292

Bătălie acerbă pentru posturile scoase la concurs de IPJ Maramureș. Nu mai puțin de 77 de persoane concurează pentru un singur loc.

Uniforma pare a fi garantul unei vieți fără griji, lucru demonstrat nu doar de numărul mare de tineri ce asaltează an de an examenele pentru a intra în instituțiile de învățământ ale M.A.I. ci și prin recordurile pe care le înregistrează concursurile de încadrare în rândurile IPJ. Este și cazul județului Maramureș unde nu mai puțin de 77 de candidaţi concurează pe un loc, scriu cei de la ziarul Adevărul.

Astfel, nu mai puţin de 145 de cereri de înscriere au fost depuse de persoane care vor să ocupe unul dintre cele trei posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, iar cea mai mare concurenţă, de 77 de candidaţi pe un loc, este pentru funcţia de ofiţer din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, s-a transmis de către purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Pentru celelalte două posturi, unul în cadrul Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Sighetu Marmatiei, concurează 51 de persoane, iar alte 17 persoane luptă pentru postul de agent de politie din cadrul Serviciului Logistic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More