Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Concurs de fotografie ”Dej: Oameni și locuri”, organizat de Asociația “Sfinții Apostoli Luca și Andrei”

0 190

concurs fotografie Dej ASALA

Asociația “Sfinții Apostoli Luca și Andrei” vine în întâmpinarea pasionaților de fotografie, și nu numai, cu un concurs de fotografie având în centrul obiectivului municipiul Dej cu tot ceea ce are: oameni și locuri.

Municipiul Dej aflat la intersecția drumurilor comerciale și culturale are cu siguranță potențialul de a oferi o perspectivă fotografică remarcabilă. Frumusețea locurilor, a monumentelor care ne țin ancorați în istoria noastră milenară, frumusețea sufletească a locuitorilor urbei ne-au făcut să abordăm plin de optimism această temă, care va scoate în valoare oameni și locuri minunate. Imortalizări ale unor situații, fapte, locuri și nu în ultimul rând, oameni care vor aduce și vor trezi în sufletele celor care nu ne cunosc dorința nestăpânită de a ne vizita și de a spune: “Sunt minunați!”

Scopul proiectului nostru este dezvoltarea spiritului creativ ca forma de autoexprimare artistică prin intermediul fotografiei, de a aprecia în context larg frumusețea locurilor și oamenilor care trăiesc în municipiul Dej.

Obiectivele noastre sunt, în primul rând, stimularea pasiunii și a creativității artistice, a sensibilității și imaginației, precum și o educație estetica prin care se urmărește dezvoltarea capacității de a recepta, interpreta și crea frumosul.

Toate acestea… pentru o viață cu demnitate!

Asociația “Sfinții Apostoli Luca și Andrei” invită pasionații de fotografie să realizeze 5 (cinci) fotografii (un portofoliu) însoțite de o scurta descriere, având ca temă municipiul Dej – oameni și locuri. Fotografiile vor fi trimise la adresa contact@asociatiasala.ro prin serviciul We Transfer.

Perioada de desfășurare este între 4 mai 2015 – 8 iunie 2015. Anunțarea câștigătorilor se va face în data de 14 iunie pe site-ul asociației www.asociatiasala.ro, iar în data de 20 Iunie, la ora 14:30, va avea loc vernisajul expoziției, festivitatea de premiere și licitația la Muzeul Municipal Dej.

Cele mai importante lucrări vor expuse și licitate iar sumele adunate vor fi folosite de către Asociația “Sfinții Apostoli Luca și Andrei “ pentru susținerea proiectului “Atelier de creație”, din luna august 2015, la care vor participa 25 de copii. Acest proiect are ca scop formarea unui comportament creator în rândul copiilor și conștientizarea prezenței reale a lui Dumnezeu în viața lor.

Concursul este deschis tuturor pasionaților de fotografie, amatori sau profesioniști, indiferent de naționalitate, sex, religie.

Premiile pentru cele mai bune fotografii (portofoliu) constau în aparate foto. Juriul va acorda și un premiu special pentru cea mai bună fotografie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More