Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Concurs de legislație rutieră pentru elevii gherleni. Vezi ce premii vor fi !

0 156

Școala de conducători auto ACADEMY în colaborare Poliția Municipiului Gherla organizează în data de 1 Decembrie 2015 începând cu ora 14:00, la sediul școlii din Gherla, str. Ștefan Octavian Iosif nr. 13, concurs de legislație rutieră, pentru elevii gherleni.

Condiții de participare:

-înscrierea este gratuită și se face pe loc la data concursului, pe baza cărții de identitate
-persoane cu vârsta între 17-19 ani, elevi ai unui liceu din Municipiul Gherla;
-persoane care să nu fie posesori de permis conducere auto sau să nu urmeze sau să fi urmat cursurile vreo unei școli de conducători auto;

Mod de organizare concurs:

Concursul constă în rezolvarea unui număr de 52 întrebări tip grilă din legislație rutieră , similar examinării pentru obținerea permisului de conducere cat. B organizat de DRPCIV, plus 3 întrebări despre activitatea Școlii de șoferi Academy, răspunsul fiind luat în considerare în caz de egalitate intre concurenți, pentru a se putea efectua departajarea. Rezultatele vor fi înscrise pe format hârtie, prin încercuirea variantei(variantelor) corecte de răspuns pentru fiecare întrebare în parte. La fiecare întrebare sunt trei variante de răspuns, putând fi corecte toate trei, două sau un singur răspuns. Timpul alocat pentru a răspunde la cele 52 întrebări este de 30 min. Este desemnat câștigator cel care răspunde corect la cele mai multe întrebări. Câștigătorii vor fi anunțați telefonic și se va face public numele lor în cursul zilei de 1 Decembrie 2015 după corectarea răspunsurilor tuturor participanților.

Premii

Locul I– curs școlarizare gratuit cat. B (valoare premiu 1150 lei)
Locul II– reducere 50% din tariful pentru curs școlarizare cat. B (valoare premiu 575 lei)
Locul III-reducere 30% din tariful pentru curs școlarizare cat. B ( valoare premiu 345 lei)

Câștigătorii sunt obligați să aducă documentele necesare înscrierii la cursul de școlarizare pentru obținerea permisului de conducere auto în termen de maxim 1 an de când au intrat în posesia premiului (până în 01.12.2016), altfel premiul se pierde.

Organizatorii își rezervă dreptul să facă unele modificări ale regulamentului, dacă situația o impune, care vor fi făcute public.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More