Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Concurs pentru ocuparea posturilor vacante in Arhiepiscopia Clujului

0 68

Palatul_Arhiepiscopiei_Ortodoxe_din_Cluj-Napoca

Arhiepiscopia Clujului, organizeaza in aceasta luna un concurs pentru ocuparea a doua posturi de preot in parohiile vacante: unul pentru nou infiintata parohie „Sfantul Apostol si Evanghelist Marcu” din comuna Floresti, protopopiatul Cluj I, si unul pentru parohia Rugăşeşti din Protopopiatul Dej.

Pentru parohia din comuna Floresti, postul vacant va fi ocupat printr-un examen, care va avea loc la începutul lunii februarie. La concurs se pot prezenta doar preoti cu o vechime de peste cinci ani, licentiati în teologie, si care au avut o activitate pastoral-misionară remarcabilă.Dosarele candidaţilor se pot depune la biroul Consilierului administrativ bisericesc până la data de 1 februarie 2013.

Pentru parohia din Rugasesti, pot candida preoţii cu vechime de cel puţin 5 ani, precum şi candidaţii la preoţie licentiati în teologie, a precizat consilierul bisericesc al Arhiepiscopiei Clujului, pr. Cristian Baciu, acest post devenind vacant in urma pensionarii parintelui paroh Ioan Vaida.

Dosarele candidatilor se pot depune până la data de 23 ianuarie 2013, la biroul Consilierului administrativ bisericesc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More