Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CONCURS – Someșeanul.ro te trimite la teatru. ”Menage a trois” la Dej

0 116

afis-teatru-menage-a-trois-dej

 Centrul Cultural Arta din Dej găzduiește în 1 martie spectacolul de teatru ”Menage a trois”, în regia lui Sorin Misirianțu.

„Ménage à trois”, un spectacol după Neil Simon, în regia lui Sorin Misirianţu, va fi prezentat, pe 1 martie, de la ora 19:00, la Centrul Cultural ”ARTA” Dej, comedia avându-i în distribuţie pe actorii Ioan Isaiu şi Anca Lăcusteanu.

Doi ziarişti flămânzi (actori – Sorin Misirianţu şi Ioan Isaiu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (actriţa Anca Lăcusteanu). Din acest moment, lucrurile se complică. Piesa este o comedie irezistibilă, care aduce realul la limitele absurdului şi invers.

Bilete pentru piesa de teatru pot fi cumpărate de la Centrul Cultural ”Arta” Dej.

Pentru acest spectacol, Someșeanul.ro scoate la concurs două invitații pentru două persoane. Pentru a intra în concurs și în tragerea la sorți, trebuie să distribuiți acest articol pe Facebook și să ne trimiteți un email care să cuprindă numele și prenumele și numărul de telefon pe adresa redactie@someseanul.ro sau prin intermediul formularului de CONTACT.

Câștigătorii celor două invitații vor fi anunțați vineri, atât telefonic cât și prin email.

În urma tragerii la sorți prin intermediul random.org efectuată vineri, 27 februarie, câștigători au fost desemnați Georgeta Tătar și Valerica Cireașă. Felicitări!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More