Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Concursul de fotografie ”Dej: Oameni și locuri” și-a desemnat câștigătorii

1 172

someseanul-centru-dej-biserica-reformata

Asociația “Sfinții Apostoli Luca și Andrei” a derulat în perioada 4 mai – 8 iunie un concurs adresat pasionaților de fotografie, având în centrul obiectivului municipiul Dej cu tot ceea ce are: oameni și locuri.

După o lună de zile de la startul concursului, acesta și-a desemnat și câștigătorii, dintre cei 20 de participanți, care au trimis fiecare câte cinci fotografii.

Pozele trimise au fost jurizate independent de cei patru membri desemnați și anume: Magdalena Vaida (jurnalist), Loredana Tomșa (profesor), Constantin Albinetz (director Muzeul Municipal Dej) și Marcel Piroșca (fotograf).

Aceștia au decis și câștigătorii, astfel:

Locul 1. Pop Radu Claudiu (aparat foto DSLR Nikon D3200)

Locul 2. Tohaneanu Paul (aparat foto Coolpix Nikon L330)

Locul 3. Cosmin Ciobanu (aparat foto Coolpix Nikon L29)

Premiu special- Tamas Calin Dacian (rama foto digitala)

Fotografiile câștigătoare și cele mai importante lucrări vor fi expuse la Muzeul Municipal Dej, unde în 20 iunie, de la ora 14:30, va avea loc vernisajul acestei expoziții și festivitatea de premiere a câștigătorilor, pentru ca apoi lucrările să fie scoase la licitație.

Fondurile obținute în urma licitației vor fi folosite de către Asociația “Sfinții Apostoli Luca și Andrei “ pentru susținerea proiectului “Atelier de creație”, din luna august 2015, la care vor participa 25 de copii. Acest proiect are ca scop formarea unui comportament creator în rândul copiilor și conștientizarea prezenței reale a lui Dumnezeu în viața lor.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.947683565294411.1073741997.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. cristian spune

    frumoase premii, in tema cu concursul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More