Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Condamnat la 1 an, 8 luni și 1055 de zile de închisoare pentru înșelăciune

0 214

Două mandate de executare a pedepsei închisorii pentru înșelăciune au fost puse în aplicare de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Un mandat de 11 ani de închisoare a fost pus în aplicare pentru comiterea infracțiunii de complicitate la omor.

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Bistrița împotriva unui bărbat, de 49 ani, din Bistriţa. Acesta este condamnat la 1 an, 8 luni și 1055 de zile de  închisoare pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii din cadrul Compartimentului Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Bistrița-Năsăud împotriva unui tânăr, de 27 ani, din Romuli, care este condamnat la 11 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de complicitate la infracțiunea de omor.

Cei doi au fost încarcerați în Penitenciarul Bistriţa.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More