Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Condamnat la închisoare pe viață după ce și-a ucis părinții și bunica

0 751

Răzvan Rentea, bărbatul care şi-a omorât părinţii şi bunica din localitatea Apa, judeţul Satu Mare, a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la închisoare pe viaţă, sentinţa nefiind definitivă.

Potrivit sentinţei Tribunalului Satu Mare şi postată pe portalul instanţelor, lui Răzvan Rentea i se interzic şi mai multe drepturi pentru o perioadă de 5 ani.

”Tribunalul Satu Mare condamnă pe inculpatul Răzvan Rentea pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat la pedeapsa detenţiunii pe viaţă şi interzicerea unor drepturi pe o durată de 5 ani ca pedeapsă complementară. Dispune prelevarea probelor biologice de la inculpat în vederea introducerii profilului genetic în SDGJ în condiţiile legii. Obligă inculpatul la plata sumei de 7.000 lei cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare”, se arată în documentul citat.

Gheorghe Rentea, în vârstă de 59 de ani, soţia sa Niculina Rentea, de 56 de ani, şi Viorica Apan, mama Niculinei Rentea, de 80 de ani, au fost ucişi în data de 23 noiembrie 2017 în casa din localitatea Apa, judeţul Satu Mare.

Principalul suspect, Răzvan Rentea, fiul Niculinei şi al lui Gheorghe Rentea, respectiv nepotul Vioricăi Apan, a fost reţinut câteva zile mai târziu. El nu a recunoscut fapta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More