Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Condamnat pentru trafic de droguri, a fost depistat de polițiști la Cluj-Napoca

0 81

Direcția de Investigații Criminale organizează și coordonează activitatea de localizare și prindere a urmăriților la nivel național și internațional, precum și pentru identificarea cadavrelor și persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv pentru clarificarea situației persoanelor dispărute.

În ultima săptămână, în urma acțiunilor desfășurate de Poliția Română, au fost depistate 188 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată.

În perioada 6—12 octombrie a.c., polițiștii din întreaga țară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 129 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 84 de minori.

De asemenea, au fost depistate 59 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 44 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 9 aveau mandate de arestare preventivă, 3 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare și3 aveau emise sentințe de internare în unități medicale de specialitate.

Polițiștii din Cluj au depistat, la data de 10 octombrie a.c., în municipiul Cluj-Napoca, un bărbat, de 24 de ani, din Botoșani, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani și 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Gherla.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More