Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Conducător auto sub influența drogurilor, depistat în Zalău

0 274

Polițiștii rutieri au depistat ieri în trafic, în jurul orei 20, pe strada Stadion, din Zalău, un conducător auto, sub influența substanțelor psihoactive.

Astfel, polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic un autoturism, la volanul căruia a fost identificat, un tânăr, de 21 de ani, din Zalău, care avea un comportament suspect.

Având în vedere suspiciunea că acesta s-ar putea afla sub influența substanțelor psihoactive, polițiștii l-au testat, iar aparatul Drugtest a afișat rezultate pozitive la BZP (benzilpiperazină ) și AMP (amfetamină).

Conducătorului au i-au fost prelevate mostre biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism de substanțe psihoactive.

Reamintim conducătorilor auto faptul că în aceste situații, polițiștii întocmesc dosar penal, iar pedeapsa prevăzută de Codul penal este închisoarea de la 1 la 5 ani sau amendă.

Polițiștii vă recomandă să nu vă urcați la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, deoarece sunteți un pericol în trafic, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More