Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Conducea un autoturism fara numere, neavand permis si baut la volan

0 28
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

În 16.09.2013, ora 13.31, pe DC 29, între localităţile Beclean și Figa, a fost depistat I.V. de 39 ani din Sâniacob, care a condus un tractor fără număr de înmatriculare sau înregistrare, fără a poseda permis de conducere şi având o îmbibație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a acroșat un gard pe str. Obor din Beclean, după care şi-a continuat drumul spre Figa.
Tractorul aparţine lui P.R. de 48 ani din Nuşeni, care i-a încredinţat autovehiculul pentru a-l conduce cu toate că ştia că acesta nu posedă permis de conducere şi că tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat.
Cercetările continuă de Poliţia oraş Beclean, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, care nu posedă permis de conducere, cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, părăsirea locului accidentului, punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.