Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Conducerea PNL intră în autoizolare. Un senator depistat pozitiv Covid-19

0 243

Conducerea PNL intră în autoizolare. după ce a intrat în contact cu senatorul Vergil Chițac, depistat pozitiv cu virusul Covid-19.

Criza politică este adâncită din ce în ce mai mult de pandemia Covid-19. CU puțin timp în urmă s-a decis că întreaga conducere PNL va intra în autoizolare după ce un senator, Vergil Chițac, a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

„Având în vedere că senatorul Vergil Chiţac a participat la reuniunea Biroului Politic, toţi membrii Biroului Politic se vor izola la domiciliu. Toţi senatorii din grupul senatorial au obligaţia să se izoleze. Nu aşteptăm ancheta epidemiologică, atât timp cât există riscul!”, a declarat Victor Orban.

„Cerem diagnosticarea noastră rapid. Toata conducerea PNL va intra în izolare”, a declarat Orban.

Recomandarea mea către miniștri a fost să evite orice fel de contact, să se ducă la birourile lor, decât prin intermediul telefonului, astfel încât să nu răspândească coronavirusul. De asemenea, își vor exercită atribuțiile și vor lua toate deciziile care se impun​”, a mai spus președintele PNL.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More