Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Conducerea spitalului Borșa reacționează dur. Imaginile surprinse de Emanuel Ungureanu, rol de a prezenta „exclusiv aspecte negative”

0 474

Reprezentanții Spitalului de Boli Psihiatrice Borșa au reacționat rapid acuzelor aduse de către deputatul Emanuel Ungureanu. Aceștia consideră că s-a pus accentul în mod voit doar pe aspectele negative.

Conducerea Spitalului de Boli Psihiatrice Borșa, județul Cluj, reacționează după imaginile puse în circulație de către deputatul USR Emanuel Ungureanu. Reprezentanții instituției medicale se apară bătăios și transmit că respectivele imagini au exclusiv rolul de a arăta doar aspecte negative ale spitalului și că s-a omis, în mod voit, prezentarea noii clădiri a spitalului construită și utilată deja de către Consiliul Local Cluj. Redăm în continuare punctul de vedere al Anei Jucan, managerul spitalului, punct de vedere trimis pe adresa redacției.

Având în vedere informațiile apărute în presă, respectiv fotografiile referitoare la Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa, conducerea spitalului face următoarele precizări:

1.      Fotografiile apărute pe rețelele de socializare au fost realizate tendențios, urmărind să surprindă exclusiv aspecte negative.

2.      Domnul Ungureanu omite în mod voit să arate întreaga realitate, respectiv faptul că noua clădire a spitalului este construită deja și utilată de către Consiliul Județean Cluj. Aceasta va fi recepționată și dată în folosință în 2 luni. 

3.      Același domn uită  să ceară și să facă public punctul de vedere oficial al instituțiilor vizate, respectiv faptul că actualul spațiu este clădire monument istoric retrocedat, în care, din cauza proceselor de retrocedare, nu s-a putut investi.

4.      Consiliul Județean Cluj, cu resursele limitate pe care le are, reușește să dea în folosință o nouă clădire și are în lucru, diverse stadii de proiectare, încă 3 noi pavilioane la acel spital.

5.      Îi solicităm domnului Ungureanu să acționeze cu bună credință atunci când prezintă situații din sistemul sanitar și înainte să publice informații să solicite un punct de vedere astfel încât să nu fie atât de clar, ca acum, că este în campanie electorală.

6.      Îmbunătățirea sistemului sanitar și modernizarea acestuia nu se face doar cu scandal pe rețelele de socializare, ci cu exercitarea prerogativelor aferente fiecărei funcții publice; autoritatea legislativă reglementează, autoritatea locală investește.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More