Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Condusă cu 3-0 în minutul 60, CFR s-a calificat în semifinale Cupei României

0 50

cupa romaniei

CFR Cluj a câștigat cu 4-3 pe terenul lui CS Mioveni, după ce în minutul 62 era condusă cu 0-3, și s-a calificat astfel în semifinalele Cupei României.

Stoica a deschis scorul în minutul 36, cu o lovitură de cap de la 8 metri.  Nilă a marcat pentru 2-0 în minutul 51 şi, la doar opt minute distanţă, Gălan a profitat de o gafă a lui Felgueiras şi a făcut 3-0. Feroviarii au revenit în joc prin penalty-ul acordat de arbitrul Istrate în minutul 62, Tade finalizând de la punctul cu var. După numai şase minute, Chanturia a marcat pentru 2-3 şi jocul s-a relansat.

Cel mai controversat moment al partidei s-a petrecut cu 3 minute înainte de final. Gazdele au trimis mingea în afara terenului pentru a permite intrarea medicilor pe teren. La reluare, Susic a repus balonul de la margine spre Chanturia, iar acesta nu a mai înapoiat balonul gazdelor, ci a continuat faza: Ivanovski l-a preluat, a trimis spre Tade, iar francezul a marcat pentru 3-3, declansând un val de proteste vehemente din partea lui Claudiu Niculescu şi a jucătorilor argeşeni.

Finalul a fost incredibil. În minutele de prelungire Ivanovski a marcat pentru 4-3 și a calificat CFR-ul în semifinalele Cupei României.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More