Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Conferință de presă PNL Gherla – Consilierii locali au adus clarificări cu privire la abținerea la vot din cadrul sedinței de Consiliu Local – VIDEO

0 84

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc marți seara, consilierii locali din partea PNL au dorit să aducă anumite precizări cu privire la poziția lor, avută în ședința de luni, când s-au abținut de la votarea noii structuri a rețelei de învățământ din Gherla, pe anul școlar 2016-2017.

Președintele organizației PNL Gherla, Iuliu Sânmărtean a declarat că „În cadrul ședinței ordinare a consiliului local din data de 25 noiembrie 2015  un proiect de hotărâre care a fost pe ordinea de zi a fost cu privire la votarea de către consilierii locali a planului de învățământ la nivel de municipiul Gherla și de înființarea Liceului cu predare în limba maghiară, ceea ce s-a și făcut, unde s-a votat de către consiliul local în unanimitate înființare liceului și includerea în circuitul școlar a acestuia.”

Tot în cadrul conferinței de presă, organizația locală a PNL a ținut să menționeze faptul că admiră și apreciază  inițiatorii proiectului pentru școala maghiară de pe strada Fermei, și că liberalii nu doresc să blocheze o investiție de 250.000 de lei, ci să o susțină. Însă consilierii locali au mai precizat faptul că sistemul de învățământ trebuie să fie susținut la nivelul întregului oraș.

Mai multe detalii găsiți în filmarea din cadrul Conferinței de Presă:

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More