Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Conflict spontan între mai multe persoane aplanat de polițiștii dejeni

0 56

bataieCaleaFloresti

La data de 7 septembrie, ora 19:58, Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre un conflict spontan produs pe strada Macazului din Dej, în care erau implicate mai multe persoane.

Poliţiştii din cadrul I.P.J. Cluj – Poliţia municipiului Dej s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au constatat  că actele de tulburare a ordinii publice au fost săvârşite pe fondul consumului de alcool de un tânăr de 25 de ani, din Dej.

În momemntul intervenţiei poliţiştilor la faţa locului s-au adunat multe persoane care  au avut un comportament agresiv faţă de forţele de ordine publică. Întrucât în urma somaţiilor poliţiştilor aceste persoane au continuat să fie recalcitrante, poliţiştii au fost nevoiţi să utilizeze spray-ul iritant-lacrimogen din dotare, pulverizând substanţa în direcţia grupului de persoane, de la o distanţă considerabilă.

Conflictul a fost aplanat în urma intervenţiei echipajului de ordine publică, iar în cauză se efectuează cercetări pentru ca faţă de persoanele implicate să se ia măsurile legale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Foto:  Arhiva Someseanul.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More