Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Congresului Național al Studenților Economiști din România, în perioada 7-9 aprilie la Cluj-Napoca

0 74

A devenit o obișnuință să ne referim la tehnologie ca și când ar fi un sector special al economiei. De-a lungul timpului au apărut, însă, întrebări axate pe progresul tehnologic și efectele sale asupra acestui domeniu. CNSER 2017 își propune să lămurească aceste aspecte, tema ediției curente fiind „Update the Economy!”.

Evenimentul este organizat în întregime de către Organizația Studenților Economiști (OSE) a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș – Bolyai, Cluj Napoca, va avea loc în perioada 7-9 Aprilie și va implica prezența a 80 de participanți din diferite centre universitare.

Noi  îți oferim sesiuni de informare cu invitați speciali, dezbateri, șansa de a-ți exprima opiniile in fața unor specialiști în domeniu, respectiv de a vedea perspective noi în legătură cu subiecte de actualitate ale vieții economice românești. Totodată, ne dorim să facilităm și conexiunile dintre studenți aflați la diferite facultăți de profil economic din țară, cât și relațiile lor cu mediul academic și cel de afaceri. Pe lângă garanția unei experiențe unice, programul nostru include activități de socializare și gală festivă cu decernare de premii. Tot ce trebuie tu să faci este să te înscrii online prin intermediul formularului de aplicare de pe site-ul Congresului, în perioada 15-26 Martie.

Mai multe detalii puteți găsi pe www.osecluj.ro/cnser dar și pe pagina de facebook a organizației: https://www.facebook.com/osecj/.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More