Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consilier județean din Cluj declarat incompatibil de ANI

0 63
steluta racolta
Foto: monitorulcj.ro

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul consilierului județean PDL Steluța Racolța.

Conform ANI, aceasta s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de consilier județean, întrucât, societatea comercială la care aceasta deține calitatea de asociat și funcția de administrator a încheiat patru contracte de formare profesională în valoare totală de 32.400 lei, cu instituții sau regii autonome de interes local aflate în subordinea ori sub autoritatea Consiliului Județean Cluj ori cu societățile comerciale înființate de consiliul județean, încălcând, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

În replică la decizia ANI, Steluța Racolța spune că va contesta această hotărâre.

”Au existat aceste patru contracte cu persoane fizice, angajate la Consiliul Județean. Sunt contracte de formare profesională, nu de lucrări, produse sau servicii. Nu sunt contracte care intră sub incidența Legii 161. Sunt contracte semnate direct cu cursanții”, a declarat Racolța pentru clujust.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More