Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consilierii din Dej se întrunesc joi. Vor discuta și despre Piața Agroalimentară

0 47

consiliul local dej 2014

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 30 octombrie, de la ora 15, în cadrul unei ședințe ordinare. Pe ordinea de zi se află 11 proiecte de hotărâre.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al Spitalului Municipal Dej la data de 31 august 2014.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al Spitalului Municipal Dej la data de 30 septembrie 2014.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli și modificarea Listelor de investiții ale Spitalului Municipal Dej pe anul 2014.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al Consiliului Local al Municipiului Dej, pe anul 2014 și virarea de credite de la un capitol la alt capitol al clasificației bugetare.

5. Proiect de hotărâre privind introducerea în Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Dej a obiectivelor ce urmează a fi cuprinse în Contractul de Delegare a Serviciului de Alimentare cu Apă și Canalizare.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea reprezentanților Consiliului local în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ din Municipiul Dej.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Crearea și dotarea Centrului Național de Informare și promovare turistică Dej”, cod SMIS 44238.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractelor de concesiune pentru terenurile cu destinația „Extindere la parterul blocului”, care expiră în luna noiembrie 2014.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului înscris în C.F. Dej Nr. 59683, loturi atribuite pentru construcția de locuințe în baza Legii Nr. 15/2003.

10. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârea Consiliului Local Dej Nr. 69 din 29 septembrie 2011.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare și funcționare a Pieței Agroalimentare Dej.

12. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale: Referat privind aprobarea cheltuielilor ocazionate de reorganizarea profesiei de consilier juridic, pentru juriștii de la Biroul Juridic din cadrul Primăriei Municipiului Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More