Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consilierii județeni aleși în Bistrița-Năsăud și-au primit azi certificatele constatatoare

0 201

Preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Bistriţa-Năsăud, judecătorul Alexandru Petrişor, le-a înmânat luni certificatele constatatoare noilor consilieri judeţeni, în prezenţa prefectului şi subprefectului judeţului.

Noul Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud este format din 31 membri, dintre care 19 de la PSD, nouă de la PNL şi trei de la ALDE.

„Transmit felicitările mele şi ale Biroului Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud celor care au izbândit în lupta electorală, adjudecându-şi mandatele de consilieri judeţeni. Vă doresc să aveţi un mandat fructuos, caracterizat prin pace şi armonie, care să vă creeze condiţiile optime pentru a desfăşura proiectele pe care vi le-aţi propus şi pentru a lucra cu folos pentru această obşte”, a spus preşedintele BEJ.

În timp ce PNL şi ALDE nu vor opera modificări în lista depusă iniţial pentru Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, de la PSD vor intra patru nume de pe lista de supleanţi, având în vedere că cei care au primit certificatele constatatoare vor renunţa la mandat.

Printre cei care vor renunţa la mandatele de consilieri judeţeni se numără parlamentarii PSD de Bistriţa-Năsăud Doina Pană şi Ioan Deneş.

Mai bine de jumătate din noul Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud este format din membri care nu au mai deţinut această calitate, printre care se află foşti primari, un fost prefect şi foşti directori de instituţii deconcentrate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More