Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consilierii locali dejeni, colindați de un grup de copii – VIDEO

0 164

În pragul sărbătorilor de iarnă, consilierii locali dejeni au primit miercuri vizita surprinzătoare a unui grup de copii, elevi ai școlilor dejene, care au i-au colindat pe aleșii locali.

Ședința Consiliului Local Dej a fost întreruptă brusc miercuri, în toiul discuțiilor pe proiectele supuse dezbaterii, de un grup de copii, care au venit cu colinda în sala de ședințe a Primăriei Dej.

Chiar dacă au fost surprinși de intrarea copiilor în sală tocmai când se dezbăteau proiecte importante pentru comunitate, consilierii locali au lăsat pentru câteva momente gândurile despre bugete, taxe și impozite locale deoparte și au ascultat cu zâmbetul pe buze colindele celor mici.

Este un fapt obișnuit ca la ultima ședință ordinară din an a Consiliului Local Dej aleșii locali să fie vizitați de colindători.

Aceștia au primit pentru gestul lor nu doar aplauze și felicitări din parte consilieri locali, dar și dulciuri, primarul adresându-le mulțumiri și urări de bine și sănătate în noul an pentru cei mici și familiile lor.

Tot un obicei este ca la ultima ședință a anului consilierii locali să închine la final, alături de primar și viceprimar, un pahar de șampanie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More