Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consilierii locali dejeni se întrunesc azi în ședință

0 55

Consiliul Local Dej are azi programată ședința ordinară pentru luna septembrie, în cadrul căreia vor dezbate mai multe proiecte de hotărâre.

Printre proiectele ce vor fi dezbătute în ședința de azi se află aprobarea organigramei, statului de funcții și a numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului municipiului Dej, aprobarea acordării unor facilități pentru Arc Parc Industrial Dej și scutirea de la plata impozitului pe clădiri și teren pentru ASOCIAȚIA VIITORUL COPIILOR RAMSAU- DEJ.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Anexei Nr. II la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 58 din 26 mai 2016 privind aprobarea organigramei, statului de funcții și a numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului municipiului Dej și serviciile subordonate.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. pentru reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Strada Fragilor Nr. 8, Municipiul Dej.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractului de concesiune Nr. 28/21163 din 3 octombrie 2006 pentru terenul cu destinația „Extindere la parterul blocului”.

4. Proiect de hotărâre privind aprobare P.U.Z. Parcelare Strada Fântânilor, Municipiul Dej.

5. Proiect de hotărâre privind aprobare acordării facilităților prevăzute de Legea Nr. 227/2015, privind Codul fiscal art. 456, lit. i), art. 464, lit. n) și Legea Nr. 186/2013 art. 20, lit. b) și c), pentru S.C ARC PARC INDUSTRIAL S.R.L.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea reducerii/scutirii de la plata impozitului pe clădiri și teren pentru ASOCIAȚIA VIITORUL COPIILOR RAMSAU- DEJ.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării cantității de 271 m.c. din 351 m.c. masă lemnoasă pe anul 2016 din trupul de pădure Cetan, Ighiș și BUNGĂR.

8. Proiect de hotărâre privind completarea Art. 1, punctul (2) din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 109 din 31 august 2016.

9. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More