Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consilierii locali dejeni se întrunesc mâine în prima ședință ordinară din noul mandat

0 31

Noul Consiliu Local Dej, constituit în urma alegerilor locale din luna iunie a acestui an, se întrunește mâine în prima ședință ordinară din noul mandat.

Potrivit invitației de participare, aleșii locali vor avea pe ordinea de zi a ședinței mai multe proiecte de hotărâre printre care se află, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Dej, planuri urbanistice pentru Băila Ocna Dej și Pădurea Bungăr, dar și alte proiecte de interes.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Comisiei de negociere în vederea efectuării de tranzacții imobiliare (vânzări, cumpărări terenuri) aprobată prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 65 din 19 iulie 2013.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Comisiei aprobate prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 66 din 19 iulie 2012, privind sprijinul acordat tinerilor în vederea construirii de locuințe în conformitate cu Legea Nr. 15/2003.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.Z. Băile Ocna Dej.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. pentru reconversia terenului Pădurea Bungăr.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea îndreptării erorii materiale din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 48 din 28 aprilie 2016 privind aprobarea prelungirii Contractului de concesiune Nr. 7/10618 din 2 mai 2006 pentru terenul cu destinația „Extindere la parterul blocului”.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Anexei Nr. II la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr.58 din 26 mai 2016 privind aprobarea Organigramei, Statului de funcții și numărul de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej și serviciile subordonate.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării directe a terenului situat în Municipiul Dej, Strada Țibleșului Nr. 100 în suprafață de 500 m.p.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractului de concesiune Nr. 16/16511 din 10 iulie 2006 pentru terenul cu destinația „Extindere la parterul blocului”.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezilierii Contractului de asociere în participațiune Nr. 12204/24 mai 2005 încheiat între Municipiul Dej și S.C. Norserv S.R.L.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei de Dezvoltare a Municipiului Dej în perioada 2014 -2020.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Dej.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Art. 2 din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 36 din 7 martie 2016 referitor la termenul de închiriere a pajiștilor din Municipiul Dej.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Dej în Consiliul de Administrație al Societății S.C. Transurb S.A. Dej.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2016.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Dej și a Listei de investiții.

16. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More