Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consilierii locali dejeni și-au finalizat mandatul. Au încheiat ultima ședință la un pahar de șampanie – VIDEO

0 38

Joi a avut loc la Dej ultima ședință de Consiliu Local în actuala formulă, consilierii locali dejeni încheindu-și mandatul cu zece zile înainte de data alegerilor locale din 5 iunie.

După ce au finalizat dezbaterea și votarea proiectelor aflate pe ordinea de zi a ultimei ședințe din acest mandat, consilierii locali dejeni și-au mulțumit reciproc pentru colaborare, și-au urat succes în campania electorală și la alegerile locale din 5 iunie, la finalul ședinței închinând un pahar de șampanie pentru a sărbători un mandat dus până la capăt.

Simion Buburuz a fost cel care a rostit un discurs ”de adio” față de colegii săi de la masa consilierilor, fiind completat de primarul Costan Morar, care s-a rezumat la un scurt mesaj :”Mulțumesc pentru colaborare.”

Prezenți la ultima ședință a Consiliului Local Dej au fost primarul Costan Morar, viceprimarul Aurelian Mureșan, consilierii locali Melinda Alexandru (PNL), Axinte Bob (PSD), Dan Bonta (PNL), Simion Buburuz (PNL), Marius Butuza (PNL), Vasile Cîmpan (ALDE), Viorel Federiga (PNL), Izidor Hațegan (PNL), Anamaria Kovrig (UDMR), Nicolae Lazăr (UNPR), Teodora Muncelean (PSD), Călin Rusu (PSD), Varga Lorand (UDMR) și Gavril Zanc (PSD).

Alături de aceștia, în ultimii patru ani ai actualului mandat au mai îndeplinit funcția de consilieri locali pentru o perioadă mai scurtă de timp Nelu Anca (PSD), Sebastian Lazin (PMP), Traian Mureșan (PRM) sau Marcel Trîmbițaș (PSD).

Având în vedere noile liste de candidați ai formațiunilor politice dejene la alegerile locale din 5 iunie, mulți dintre actualii consilieri locali nu se vor mai regăsi în viitoarea formulă a Consiliului Local Dej, ceea ce înseamnă că ședința de joi a fost ultima pentru aceștia în calitate de consilieri locali.

someseanul-ultima sedinta consiliu local dej

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More