Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consilierii locali din Dej vor decide joi soarta clubului Unirea Dej

0 28

sedinta Consiliul local Dej decembrie 2013 (2)

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 27 februarie, în cadrul unei şedinţe ordinare pe luna februarie. Întâlnirea aleşilor locali va avea loc de la ora 15 în sala de şedinţe a Primăriei Muncipiului Dej.

Ordine de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al Spitalului Municipal Dej la data de 31 ianuarie 2014.
 2. Proiect de hotărâre privind inițierea procedurii de închiriere a suprafeței de 654 ha pajiște din domeniul privat al Municipiului Dej, aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Dej.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Anexei II la Hotărârea Consiliului Local Dej, Nr. 85/30 octombrie 2013 privind aprobarea organigramei, statului de funcții și a numărului de posturi pentru Spitalul Municipal Dej.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Anexei II la Hotărârea Consiliului Local Dej, Nr. 99/21 noiembrie 2013 privind aprobarea organigramei, statului de funcții și a numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej și servicii le subordonate.
 5. Proiect de hotărâre privind anularea taxei pentru eliberarea sau viza anuală a autorizației pentru alimentația publică.
 6. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local Nr. 18/28 februarie 2013.
 7. Proiect de hotărâre privind vânzarea prin licitație publică deschisă a parcelei de 126 m.p. Strada Turturelelor.
 8. Proiect de hotărâre privind întocmirea actelor adiționale Nr. 3 şi 4 a Contractul de concesiune Nr. 94/2281 din 5 aprilie 1995.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea majorării tarifelor la serviciile de transport urban de călători de către S.C. TRANSURB S.A. Dej.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii  Contractului de delegare a gestiunii Serviciului Public de Salubrizare a Municipiului Dej.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de închiriere a terenului pentru parcările aflate pe domeniul public sau privat al Municipiului Dej.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea cheltuielilor aferente proiectului „Modernizare străzi în Municipiul Dej”, cod SMIS 4746.
 13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de Asociere dintre Municipiul Dej şi Clubul “F.C. Unirea” Dej pentru sezonul competiţional 2014 – 2015.
 14. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More