Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consiliul de Administrație al Aeroportului Cluj, suspendat. Se ascut cuțitele în lupta pentru controlul aeroportului

0 213

Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Cluj a fost suspendat. Consiliul Județean a lansat un nou atac îndreptat către David Ciceo.

Potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Județean Cluj, datat ieri, 12 iunie, David Ciceo, a rămas singur la conducerea aeroportului Cluj după ce și-a contestat toate consiliile de administrație. Cei doi membri rămași nu pot să funcționeze legal.

Așadar, Curtea de Apel Cluj a dispus suspendarea membrilor Consiliului de administrație al aeroportului. Toate aceste contestări, transmit reprezentanții Consiliului Județean Cluj, vin ca urmare a faptului că nenumăratele probleme financiare și de ordin penal cu care se confruntă conducerea executivă a aeroportului riscă să fie devoalate de un Consiliu de Administrație corect, loial legii și nu intereselor personale ale lui David Ciceo.

Mai mult, situația generată astăzi, prin suspendarea Consiliului de Administrație, pune aeroportul tocmai în situația de a nu mai putea obține finanțări, inclusiv fonduri europene. Consiliul Județean Cluj va face recurs la ambele decizii ale instanței de judecată, atât cea de suspendare a Hotărârii Consiliului Județean Cluj de numire a trei membri în Consiliul de administrație, cât și cea de anulare, au încheiat reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More