Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consiliul Județean Cluj a împărțit bugetul dedicat sportului. Ce sume primesc cluburile din Dej și Gherla

0 147

Consiliul Judeţean Cluj a aprobat, în cadrul şedinţei extraordinare ce a avut loc luni, 8 mai 2017, sumele nerambursabile ce vor fi acordate din fondurile publice judeţene entităţilor non-profit – organizaţii, asociaţii şi fundaţii neguvernamentale fără scop lucrativ precum şi entităţilor publice care implementează programe şi proiecte din sfera tineretului şi activităţilor socio-educaţionale, a sportului, culturii şi cultelor religioase recunoscute în România.

Suma totală nerambursabilă repartizată în anul 2017 pentru susţinerea activităţilor sportive de către Consiliul Judeţean Cluj se ridică la 1.200.000 de lei, fond ce va fi repartizat către 90 de asociaţii şi cluburi sportive care au depus proiecte menite să contribuie la creşterea performanţelor sportivilor clujeni şi la promovarea sportului în rândul populaţiei, în special în rândul tinerilor.

Astfel, CS Unirea Dej (echipa de volei), a primit cea mai mare sumă nerambursabilă, 130.000 de lei, în timp ce echipa de fotbal FC Unirea Dej s-a ales cu 35.000 de lei.

AS Viile Dejului primește în acest an de la Consiliul Județean suma de 7.000 lei, iar Academia de Fotbal Paul Papp primește 2.000 de lei, pentru promovarea fotbalului dejean.

La Gherla, cea mai mare sumă de bani, 10.000 de lei, este alocată pentru Asociația Club Sportiv Armenopolis Gherla, iar câte 2.000 de lei sunt alocați pentru CS Atletic Olimpia Gherla și AS Viitorul Gherla.

Bani pentru sprijinirea echipelor de fotbal au fost alocați și în cazul cluburilor sportive comunale. AStfel, Alvio Cuzdrioara primește 6.000 de lei, aceeași sumă fiind acordată și AS Someșul Vad, în timp ce Unirea Iclod beneficiază de 2.000 de lei, iar Asociația Sportivă Prograsul Nireș primește 3.000 de lei.

Vedeți aici toate asociațiile și cluburile sportive care beneficiază de sume nerambursabile de la Consiliul Județean Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More