Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consiliul Local Dej a modificat norma de hrană acordată angajaților Poliției Locale – VIDEO

0 293

politia locala

Consilierii locali dejeni au aprobat în cadrul ședinței ordinare ce a avut loc azi o modificare la proiectul de hotărâre aprobat în luna decembrie a anului trecut, privind aprobarea acordării normei de hrană polițiștilor locali din cadrul Poliței Locale a Municipiului Dej.

Consiliul Local Dej a fost nevoit să facă această modificare a normei de hrană deoarece recent au apărut normele de aplicare ale legii care obligă autoritățile locale să acorde norma de hrană polițiștilor locali.

”Au apărut normele de aplicare a acestui proiect numai în 25 martie 2015. Am venit cu această modificare la primul proiect de hotărâre. Dacă inițial avem norma de hrană, în primul proiect de hotărâre, la 24 de lei, acum avem pentru norma de hrană, pentru cei de la Poliția Locală care sunt funcționari publici, 24 de lei plus 2 lei dacă se lucrează în schimburi, iar la Poliția Locală pentru angajații în relații contractuale suma de 18 lei plus doi lei dacă se lucrează în schimburi”, a explicat primarul Costan Morar, inițiatorul acestui proiect de hotărâre.

Citiți și: Norma de hrană a polițiștilor locali, reglementată din inițiativa deputatului Cornel Itu

Cei 17 consilieri locali prezenți azi la ședința ordinară au votat în unanimitate acest proiect de modificare.

Norma de hrană se acordă conform prevederilor Ordonanței Guvernului Nr. 26/1994 și Hotărârii Guvernului Nr. 65/2003 privind stabilirea drepturilor de hrană, în timp de pace, ale personalului aparținând structurilor Ministerului Afacerilor Interne, căruia i se aplică Statutul polițistului, coroborat cu prevederile Ordinului M.A.P.N Nr. S117/2009 și Ordinului M.A.I. Nr. 310/2009.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More