Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consiliul Local Dej se întrunește azi în ședința lunii octombrie. Ce proiecte se vor dezbate

0 1.415

Consilierii locali dejeni sunt convocați azi, cu începere de la ora 15, în sala de ședințe a Primăriei Dej, pentru ședința ordinară a lunii octombrie.

Consilierii locali vor avea pe masa de ședință mai multe proiecte de hotărâri care vor fi supuse dezbaterii și votului aleșilor locali.

Printre proiectele supuse dezbaterii în ședința de azi se află și cele referitoare la Parcul Industrial MG-TEC, dar și cele referitoare la aparatul de specialitate al primarului municipiului Dej.

ORDINE DE ZI:

                   

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru înființare PARC INDUSTRIAL-MG TEC GRUP generat de terenul situat în Municipiul Dej, Strada Prof. Ing. Leon Birbaum, Nr. 4.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru Sauter Fabrica de producție și Birouri, generat de terenul situat în  Municipiul Dej, Strada Henri Coandă.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului înscris în C.F Nr. 59175 și constatarea dreptului de proprietate privată a Municipiului Dej asupra acestuia.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcțiilor publice pe anul 2018 pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Anexei Nr. II la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 132/2016 privind aprobarea organigramei, statului de funcții și a numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej și Serviciile subordonate.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local și al activităților finanțate integral din venituri proprii si subvenții.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului de execuție al bugetului local, al bugetului instituțiilor publice finanțate  din venituri proprii și subvenții pe trimestrul  al III- lea al anului 2017.
  8. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliul Local al Municipiului Dej în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la SC Centrul Agro Transilvania Cluj S.A., din data de 17 noiembrie 2017.
  9. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More