Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consiliul Local Mica a respins majorarea tarifelor pentru salubritate

0 1.039

Consilierii locali din comuna clujeană Mica, întruniți luni în ședință, au respins în unanimitate proiectul de hotărâre privind aprobarea majorării tarifelor la serviciile de salubritate, a anunțat primarul comunei, Tiberiu Zelencz.

Acesta a trimis la începutul lunii octombrie o adresă către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO-METROPOLITAN Cluj, pentru a avea o idee cât mai clară în ceea ce privește impactul economico-financiar atât asupra populației, cât și asupra operatorului de salubritate.

”Astfel, doream să lămurim toate problemele și nemulțumirile apărute prin propunerea de majorare a tarifelor pentru ridicarea deșeurilor menajere de către operatorul de salubritate. Din păcate, până la această dată, nu am primit nici un răspuns la respectiva adresă”, a spus Zelencz.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării tarifelor pentru serviciile prestate de Supercom S.A. în baza Contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activităţilor de colectare şi transport a deşeurilor în Județul Cluj nr. 776/02.12.2020 şi aprobarea încheierii actului adiţional nr. 2 la Contractul de delegare prin concesiune a gestiunii activităţilor de colectare şi transport a deşeurilor în Județul Cluj nr. 776/02.12.2020 a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței din data de 31.10.2022 conform legislației în vigoare.

La vot, proiectul a fost respins cu unanimitate de voturi.

”În calitate de primar al comunei Mica nu am susținut și nu voi susține niciodată majorarea nejustificată a tarifelor pentru ridicarea deșeurilor menajere de pe raza comunei Mica. Întotdeauna deciziile care au un impact asupra locuitorilor comunei nu le-am luat de unul singur. După cum bine știți au fost luate mereu în urma consultărilor avute cu colegii mei din consiliul local și cu locuitorii comunei. Vreau să mulțumesc colegilor din consiliul local deoarece până în acest moment am avut o colaborare foarte bună, dezvoltarea comunei și interesele locuitorilor comunei fiind pe primul plan”, a mai spus Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More