Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consultări publice permanente cu cetățenii la sediul PNL Dej

0 59

Biroul Politic al Partidului Naţional Liberal Dej anunţă că, începând cu luna februarie 2016, la sediul PNL de la parterul blocului UM, vor avea loc întâlniri permanente cu cetăţenii, de luni până vineri, de la orele 11-13 şi 17-19.

Marţi şi joi de la ora 18 consilierii PNL vă aşteaptă în audienţe pentru orice problemă pe care o întâmpinaţi la nivel de administraţie locală, se arată în comunicatul PNL Dej.

De asemenea, PNL Dej a constituit opt comisii de specialitate la care poate participa orice persoană, indiferent că este membră de partid sau nu. Scopul comisiilor este de a identifica şi dezbate probleme legate de anumite domenii de activitate şi de a trimite propuneri de modificare a legislaţiei în vigoare, direct la forurile superioare de la nivel naţional.

Cele opt comisii sunt:

– Educaţie, cercetare, cultură, culte, minorităţi şi sport

– Sănătate

– Agricultură, silvicultură, mediu şi dezvoltare rurală

– Administraţie publică locală şi centrală, justiţie şi siguranţă naţională, ordine publică şi siguranţa cetăţeanului

– Strategii politice

– Economie, finanţe, fonduri europene, mediu de afaceri

– Muncă, protecţie socială, sindicate, patronate, organisme neguvernamentale şi grupuri de cetăţeni

– Dezvoltare.

Coordonatorul acestor comisii este consilierul local Buburuz Simion, secretar general al PNL Dej.

Nu în ultimul rând, vreau să reamintesc dejenilor că, în urmă cu o săptămână, am propus o consultare publică a cetăţenilor din zona blocului V03 în legătură cu destinaţia acelei locaţii. Consultarea dumneavoastră în proiecte majore, cu impact asupra municipiului nostru sau asupra mediului înconjurător este foarte importantă şi, din acest motiv, vă invităm să daţi dovadă de spirit civic şi să vă exercitaţi acest drept cetăţenesc.

Partidul Naţional Liberal şi eu personal ne-am luat angajamentul să facem o altfel de politică pentru România, o politică în care să avem transparență reală, o politică în care să nu mai mimăm democraţia, aşa cum a fost în ultimii ani. Vă asigur că după această dezbatere, toate punctele dumneavoastră de vedere vor fi susţinute în Consiliul Local de PNL, în ciuda presiunilor grupurilor de interese.

Vă aşteptăm azi, 4 februarie 2016, de la ora 16, la sediul PNL Dej de la parterul blocului UM pentru a vă exprima punctele de vedere legate de destinaţia blocului V03”, se arată în comunicatul semnat de președintele PNL Dej, viceprimar Aurelian Mureșan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More