Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Consultații gratuite pentru ochelari, la Primăria Dej

4 79

consultatii-optometrice-ochelari

Primăria Municipiului Dej în colaborare cu firma Unic Est Optic din Brașov, continuă în perioada 8-9 aprilie, consultațiile gratuite pentru ochelari, în cadrul  campaniei naționale, pe care firma o desfășoară în această perioadă.

Consultațiile vor avea loc în Sala Căsătoriilor marți, 8 aprilie, între orele 12:00-16:00 și miercuri, 9 aprilie, între orele 10:00- 16:00. Programări se pot efectua la telefon: 0725 505 201.

Persoanele care beneficiază de consultul gratuit au deasemenea posibilitatea de a alege și primi, GRATUIT, orice tip de ramă, în plus lentilele pot fi achiziționate în două rate.

„Colaborarea cu firma se desfășoară de anul trecut , firma desfășurând până acum 4 campanii  care s-au bucurat de succes în randul dejenilor, aproximativ 500 de persoane beneficiind de consultațiile gratuite. Am susținut această campanie care vine in sprijinul cetățenilor municipiului Dej, iar numărul mare de solicitări, ne-a determinat să continuăm colaborarea”, declară primarul Municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. barbu spune

  Domnule primar chiar nu va intereseaza platitorii de taxe si impozite din Dej ?De ce nu va intereseaza sa colaborati cu cabinetele din Dej care au aceeasi oferta si ofera si siguranta pacientilor dejeni?Daca tot va doare de binele dejenilor indrumat-i

  1. barbu spune

   Indrumati dejenii de a caror soarta va interesati atat de mult catre cabibetele dejene…cu ce sunt mai buni altii?

 2. Cojocaru spune

  Va Multumim domnule primar pentru aceasta inițiativa. !noi am fost si data trecută,suntem foarte multumiți si o sa o aduc si pe mama mea.

  1. barbu spune

   Urmatoarea initiativa supernemaipomenita a primarului ar fi sa transforme primaria in Clinica medicala MoCo ca sa isi asigure scaunul de primar si pentru legislatura urmatoare…si toti dejenii vanatori de pomene sa mearga la el…BRAVO măi pentru initiativă !!! la mai mare …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More