Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Consultatii oftalmologice gratuite pentru dejeni, la Primaria Dej

2 96

someseanul-primaria_dej_02

Primaria Municipiului Dej in colaborare cu firma Unic Est Optic Brasov, organizeaza in perioada 7-8 noiembrie consultatii gratuite pentru ochelari, in sala mare a primariei, in cadrul unei campanii nationale, pe care firma o desfasoara in aceasta perioada.

In cursul zilei de astazi, 7 noiembrie, consultatiile s-au desfasurat in intervalul orar 10:00-16:00, iar maine, 8 noiembrie, vor avea loc intre orele  9:30-14:00.

Persoanele care beneficiaza de consultul gratuit au deasemenea posibilitatea de a alege si primi, GRATUIT, orice tip de rama, in plus lentilele pot fi achizitionate in doua rate.

Primarul municipiului Dej , Morar Costan, a initiat si  sustine aceasta actiune, care vine in sprijinul cetatenilor municipiului Dej, de aceea ia in calcul o viitoare campanie de verificare a vederii la Dej, despre care vom reveni cu detalii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. observatorul spune

    Domnul primar daca tot vrea sa faca campanii umanitare mai bine s-ar adresa agentilor economici de specialitate din oras decat sa aduca firme din alta zona a tarii.Asa dezvolta dansul din punct de vedere economic zona dejului,dand de lucru altora din Brasov? ori agentii economici din Dej trebuie doar sa plateasca taxe si impozite si altii sa faca bani? E primarul Dejului sau al Brasovului?Domnule primar nu vezi cata saracie este in orasul pe care-l conduci?Numai la pomene te pricepi? Studiaza putin fenomenul opticii mobile si vezi ce inselatorie este si cati oameni sunt nemultumiti de produsele oferite de acestia si apoi actioneaza.De ce nu implici agentii medicali din orasul tau in astfel de actiuni umanitare daca tot vrei sa faci ceva?Creaza oportunitati de dezvoltare economica pentru dejeni ca de aceea te-au ales primar !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More