Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Continuă acțiunile silvice ale polițiștilor. Tânăr, care a cauzat un prejudiciu de 3.469 lei, prins în flagrant delict

0 187

Polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea tăierilor, furturilor și transportului ilicit de material lemnos, ocazie care le-a dat prilejul de a verifica mai multe persoane și autoturisme care transportau material lemnos.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița împreună cu specialiști din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru au organizat și desfășurat la data de 14 noiembrie a.c. o acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice. Astfel, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea tăierilor, furturilor și transportului ilicit de material lemnos, pe raza comunei Dumitrița, și au verificat mai multe persoane și autoturisme care transportau material lemnos.

Cu această ocazie polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 28 de ani, din Budacu de Sus, în timp ce ar fi sustras mai mulți arbori, în cantitate de 8,2 mc, pe care i-ar fi tăiat din Pădurea Dealu Negru. Prejudiciul cauzat este de 3.469 lei. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăierea fără drept și furt de arbori.

 

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More