Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Continuă distracția la Electricul noroios. Zeci de mii de tineri au petrecut în ploaie și au dansat în nămol – VIDEO

0 836

A doua zi a festivalului Electric Castle de la Bonțida nu a trecut fără obișnuitele dușuri aduse de ploi și veșnicul noroi care a devenit deja marca înregistrată.

Ploile căzute în prima zi a festivalului electric pe parcursul primei zile de distracții au avut parte de o reeditare și în cea de-a doua zi a festivalului, lucru deja obișnuit pentru festivalul Castelului Electric.

Dacă în prima zi au luat parte la distracție 33.000 de oameni, în ziua a doua rândurile s-au îngroșat semnificativ, iar suprafața uriașă a festivalului a dat semne că nu poate cuprinde mulțimea dornică de petrecere.

Toate scenele au fost luate cu asalt de tineri dornici de țopăială, iar noroiul a fost la el acasă, însă acest aspect nu prea mai deranjează pe nimeni. Cu excepția celor care au ales să vină cu mașinile personale, intrarea și ieșirea din parcarea complet asfaltată cu nămol fiind o adevărată aventură, chiar și pentru cei care au avut la dispoziție autovehicule cu tracțiune integrală.

În interiorul festivalului, însă, nervii au fost alungați de buna dispoziție, care a cuprins întreaga suflare. Berea a curs din belșug, cocktailurile și specialitățile culinare au încântat toate gusturile, iar muzica… Muzica a fost la mare înălțime. Indiferent de genul muzical preferat, toată lumea a găsit o scenă la care să-și urmărească artiștii favoriți, iar cei care au simțit nevoia de adrenalină sau alte tipuri de distracție, au putut participa la diverse activități distractive. Unii au mers la circ, alții au participat la workshop-uri sau stand-up comedy, în timp ce alții mai obosiți au preferat să se relaxeze în zonele unde au mai găsit un petec de podea uscată.

Dacă la Booha Mansion s-a călcat lumea în picioare la show-urile susținute de Sauce & K-lu sau Vlad Dobrescu, la Dance Garden s-a dat drumul mega petrecerii celor de la Groove Armada (Elrow). Zona uriașă din fața scenei principale a fost aproape neîncăpătoare pentru cei care s-au electrizat în fața spectacolului total oferit de Netsky, asta după ce atmosfera a fost deja înfierbântată de JP Cooper, Wolf Alice sau Icona Pop.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More