Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Continuă furturile din autoturisme la Cluj

0 47

furt auto hot

O geantă de damă și 25.000 de lei au fost furați ieri din două autoturisme parcate în Cluj-Napoca. Primul furt a fost în parcarea unui supermarket, iar al doilea pe strada 21 Decembrie 1918.

În 16.12.2013, ora 18:00, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că, în jurul orei 17:30, persoane necunoscute, profitând de faptul că portiera unui autoturism aflat în parcarea unui hipermarket din Cluj-Napoca era închisă, dar neasigurată, au pătruns în interior şi au sustras o geantă de damă care conţinea acte personale, bani şi bunuri. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 600 lei, nerecuperat.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării suspecţilor şi tragerii lor la răspundere penală, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

În aceeași zi, ora 19:50, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată despre faptul că, în jurul orei 19:40, persoane necunoscute, prin spargerea geamului portierei unui autoturism parcat pe strada 21 Decembrie 1989, au pătruns în interior şi au sustras suma de aproximativ 25.000 lei.
Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării suspecţilor şi tragerii lor la răspundere penală, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More