Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Continuă lucrările în zona centrală la Dej. În Parcul Mic a fost instalat un transformator subteran

0 46

Proiectul „Creşterea Siguranţei în Alimentarea cu Energie Electrică a zonei centrale a municipiul Dej” este în plină desfăşurare, în cadrul lui în cursul zilei de ieri, 17 martie, fiind amplasat în Parcul Mic, postul de transformare subteran.

Postul va asigura un spor de putere pentru zona centrală, de la el fiind distribuite cabluri suplimentare de alimentare cu energie electrică pe trei laterale ale parcului, prin traversări ale străzilor.

Lucrarea se desfăşoară în paralel cu introducerea în subteran la nivelul trotuarelor din zona centrală, a cablajelor de la reţelele de curent slab (UPC, Orange, Vodafone, RCS- RDS, TELECOM, reţele speciale fibră optică transmitere de date).

Ambele investiţii se apropie de finalizare, se lucrează la pavarea trotuarelor şi a demarat acţiunea de frezare a carosabilului, pentru ca ulterior toată zona centrală să fie asfaltată. Pe perioada lucrărilor vor fi restricţii de circulaţie în zonele în care se intervine.

Lucrările din Piaţa Bobâlna reprezintă faza finală a lucrărilor din zona centrală şi adiacentă a municipiului, pe străzile din zona adiacentă fiind realizate canalizările pluviale, introducerea cablajelor în subteran, pavarea trotuarelor şi asfaltarea carosabilului .

În piaţa centrală partea de infrastructură subterană fiind aproape finalizată, se lucrează intens la pavarea trotuarelor, frezarea asfaltului de pe partea carosabilă, astfel încât înainte de mijlocul lunii aprilie să fie finalizată, prin asfaltare, investiţia de modernizare a infrastructurii centrului municipiului”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More