Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Continuarea lucrărilor la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor din județul Cluj

0 48

Consiliul Județean Cluj este în etapa de evaluare a ofertelor depuse în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect „Proiectarea și execuția Centrului de Management Integrat al deșeurilor din județul Cluj”.

După cum am declarat la începutul mandatului, problema deșeurilor în județul Cluj este una care nu mai suportă amânări și tergiversări. În acest sens, am dat un impuls structurilor de specialitate din cadrul Consiliului Județean de a analiza într-un ritm cât mai alert ofertele primite pentru realizarea CMID Cluj, astfel încât, în cel mai scurt timp, să atribuim contractul de proiectare și execuție de lucrări a acestui obiectiv important din cadrul SMID”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Până la expirarea termenului limită la Registratura Generală a Consiliului Judeţean Cluj s-au depus două oferte. Ofertele celor două societăţi au fost următoarele:

  • ASOCIEREA KRANZ EUROCENTER SRL- INSTITUTUL DE STUDII SI PROIECTARI ENERGETICE -ISPE S.A.

Valoare ofertă: 111 103 998,44 lei fără TVA

  • ASOCIEREA SC IASICON SA-SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA -S.C. SOCOT S.A.

Valoare ofertă: 122 059 519,30 lei fără TVA

Reamintim faptul că contractul de lucrări vizând „Proiectarea şi execuţia Centrului de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Cluj”, a cărui valoarea totală estimată este de 123.699.580,75 lei, va fi atribuit în urma desfăşurării unei licitaţii deschise.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More