Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Contrabanda cu țigări ia amploare. Depozite clandestine descoperite în Maramureș

0 391

Trei persoane sunt cercetate pentru contrabandă. S-au descoperit depozite clandestine de țigări în două imobile de pe raza unei localități maramureșene.

Ofiţerii specializaţi în prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în aplicare, ieri, 15 mai, trei mandate de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, la imobile unde existau indicii că se depozitează ţigări provenite din contrabandă.

Percheziţiile s-au desfăşurat în cadrul activităţilor de cercetare şi documentare într-un dosar penal întocmit după ce poliţiştii au găsit în zona Pieţei Agroalimentare din municipiu, două depozite de ţigarete provenite din contrabandă. Trei sigheteni în vârstă de 52, 56 respectiv 62 de ani sunt bănuiţi că ar fi implicaţi în activităţi de colectare, transport, depozitare şi comercializare ilicită a produselor din tutun.

În urma percheziţiilor efectuate la imobile situate pe străzile 22 Decembrie şi Gheorghe Doja, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 6 000 ţigarete, nemarcate corespunzător, provenite din contrabandă. Poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş.

Se continuă cercetările, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More