Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Contrabanda cu tutun „explodează” în Maramureș

0 169

Activități intense de stopare a contrabandei cu tutun s-au desfășurat ieri pe raza localităților Șomcuta Mare și Borșa. Au fost întocmite mai multe dosare penale.

Poliţiştii din Borşa şi cei din Şomcuta Mare au intensificat, ieri, 21 februarie, activităţile pentru prevenirea şi combatere a contrabandei cu tutun.

Poliţiştii din Borşa au dus la prinderea în flagrant a  unei femei de 34 de ani, din oraş, care intenţiona să comercializeze în piaţă 98 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Pentru că nu a putut prezenta documentele legale, ţigările au fost ridicate iar poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi tragerea acestora la răspundere.

În schimb, în Şomcuta Mare s-au întocmit trei dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă după ce, în urma activităţilor desfăşurate ieri, au fost depistate trei persoane bănuite că ar fi comis astfel de infracţiuni. Cele  80 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană găsite asupra lor au fost ridicate iar poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.