Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Contrabanda cu tutun „explodează” în Maramureș

0 182

Activități intense de stopare a contrabandei cu tutun s-au desfășurat ieri pe raza localităților Șomcuta Mare și Borșa. Au fost întocmite mai multe dosare penale.

Poliţiştii din Borşa şi cei din Şomcuta Mare au intensificat, ieri, 21 februarie, activităţile pentru prevenirea şi combatere a contrabandei cu tutun.

Poliţiştii din Borşa au dus la prinderea în flagrant a  unei femei de 34 de ani, din oraş, care intenţiona să comercializeze în piaţă 98 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Pentru că nu a putut prezenta documentele legale, ţigările au fost ridicate iar poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi tragerea acestora la răspundere.

În schimb, în Şomcuta Mare s-au întocmit trei dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă după ce, în urma activităţilor desfăşurate ieri, au fost depistate trei persoane bănuite că ar fi comis astfel de infracţiuni. Cele  80 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană găsite asupra lor au fost ridicate iar poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More